Reise- og avbestillingsforsikring

Gode rabatter hos Cirkle K og Esso

Lav årsavgift - kun kr 120 per år

AgriCard er landbrukets eget fordelskort, og er kortet for deg som er medlem i Norges Bondelag, Felleskjøpet, Bygdekvinnelaget, Bygdeungdomslaget eller et Skogeierlag. Det er også kortet for deg som er ansatt i en landbrukssamvirkebedrift.

Kortet gir deg mange fordeler som markedsledende rabatter på drivstoff, vask og oljeprodukter hos Circle K og Esso.

I tillegg er kortet et fullverdig internasjonalt kredittkort med fordeler som delbetaling, oversiktlig fakturering og en meget god reise- og avbestillingsforsikring.

Rabatter på bensin og diesel

Med kortet ditt får du rabatter på bensin og diesel hos Cirkle K og Esso. Rabatten gjelder stasjoner i Norge men kortet kan benyttes for drivstoffylling i hele verden. Les mer om rabatter hos Agrol.no

Les mer om Cirkle KLes mer om Esso

Reiseforsikring er inkludert

Betal reisen med ditt AgriCard Corporate, og du er automatisk dekket av en av markedets beste reise- og ulykkesforsikringer.

Les mere om reiseforsikringen >Bedriftsløsninger

Hensikten med AgriCard Corporate og de tilhørende bedriftsløsningene er først og fremst at både arbeidsgiver og arbeidstaker skal få et velfungerende verktøy til effektiv reise- og utleggsadministrasjon.

De fleste bedrifter kan spare både tid og penger ved å effektivisere deler av reiseadministrasjonsprosessen. Vi kan tilby en rekke løsninger for deg som bedriftskunde.

Les mer om Book now - pay laterLes mer om reiseregning

Du kan alltid betale

Uventede utgifter krever fleksible løsninger. Du kan enkelt søke om endre kreditreserve og du får svar umiddelbart.

Logg inn på Mitt AgriCard >

Pris og vilkår

Her finner du pris, rente og vilkår for AgriCard.
Priser og vilkår >